Idi direkno na sadržaj
Ministarstvo vanjskih poslova Finske

O ovoj stranici - Veleposlanstvo Finske, Zagreb : Aktualnosti

VELEPOSLANSTVO FINSKE, Zagreb

Miramarska 23
HR-10000 Zagreb, Croatia
Tel. +385 1 6312 080
E-mail: sanomat.zag@formin.fi
Suomi | Hrvatski | English | Svenska |  | 
Font_normalanFont_veliki
 

O ovoj stranici

Stranica finland.hr je distribucijski kanal za informacije i usluge koje pruža Veleposlanstvo Finske u Zagrebu i finsko Ministarstvo vanjskih poslova korisnicima u Finskoj, Hrvatskoj i drugdje. Stranice postoje na finskom, hrvatskom i engleskom, iako svi materijali nisu obavezno dostupni na sva tri jezika.

GLAVNA STRANICA / novosti sadrži najnovija priopæenja za tisak, govore ili članke koji se tièu Finske, finske kulture ili aktivnosti Veleposlanstva u Hrvatskoj.

Odlomak naslovljen AKTUALNOSTI Ministarstva vanjskih poslova počinje s najnovijim priopćenjima za tisak, govorima ili člancima koje objavljuje administracija Ministarstva. Ovaj odlomak također sadrži posljednje informacije o sigurnosti putovanja.

Odlomak VELEPOSLANSTVO pruža informacije o Veleposlanstvu i njegovoj povijesti, organizaciji i zadacima.

Odlomak USLUGE sadrži informacije o konzularnim uslugama koje Veleposlanstvo pruža. Također pruža obavijesti tražiteljima putovnica i viza, kao i poslovnim ljudima.

Odlomak KONTAKT sadrži kontakt podatke Veleposlanstva, radno vrijeme ureda i uredovno vrijeme za klijente, plan grada i upute kako doći automobilom. Tu su navedeni i finski počasni konzulati u Hrvatskoj.

U odlomaku LINKOVI nalazi se popis korisnih linkova s informacijama o Finskoj i uredima finske vlade, kao i informacije o Hrvatskoj, njenoj vladi i regijama.

Odlomak KOMENTAR sadrži upitnik i možete poslati vaš komentar Veleposlanstvu ili postaviti pitanja o web stranici.

TRAŽILICU možete koristiti za traženje podataka sa finland.hr servera.


Stranice finland.hr održava Veleposlanstvo Finske u Zagrebu u suradnji s Web skupinom Odjela za novinstvo i kulturu Ministarstva vanjskih poslova Finske. Webmaster stranica je gđa. Laura Hämäläinen.

Ispiši stranicu

Ovaj dokument

Ažurirano 18.11.2008.


© Veleposlanstvo Finske, Zagreb | O ovoj stranici | Kontakt informacije